Καλώς ορίσατε !                  

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο του "Πλουτάρχειου" 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν το σχολείο, τους μαθητές, τους καθηγητές, δράσεις των μαθητών και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Καλή πλοήγηση!
Του Malcolm Morrison

 

 

===============================================================

===============================================================

===============================================================

Το σχολικό έτος 2017-18 το σχολείο μας υλοποιεί τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα: 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η θεατρική ομάδα του 4ου Γυμνασίου ανεβάζει το θεατρικό έργο των Αλέκου Σακελάριου -Χρήστου Γιαννακόπουλου "Οι Γερμανοί ξανάρχονται". Στην ομάδα παίρνουν μέρος μαθητές όλων των τάξεων.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η περιβαλλοντική ομάδα συνεχίζει και φέτος το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης. Συμμετέχουν μαθητές της Α' και Β' τάξης. 

to kentro

ΚΠΕ Ελευθερίου-Κορδελιού

Το σχολείο έχει προγραμματίσει για τις 10,11,12  Μαΐου τριήμερη  εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Η εκδρομή γίνεται σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Κέντρο του Κορδελιού, και περιλαμβάνει εκτός από την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος από το ΚΠΕ Κορδελιού, επισκέψεις και ξεναγήσεις σε μουσεία ( Μουσείο Βεργίνας, Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης,  βυζαντινές εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη, αρχαιολογικό χώρο στο Δίο) και παρακολούθηση παράστασης στη Θεσσαλονίκη. Το σχολείο στοχεύει στην υλοποίηση τέτοιων εκπαιδευτικών επισκέψεων, γιατί θεωρεί ότι μπορούν να αποτελέσουν ουσιαστικό κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

kastoria pan sΗ Γ' τάξη υλοποιεί κατά το τρέχον σχολικό έτος  -στα πλαίσια των Προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων- πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα «Η πολιτιστική ταυτότητα της Δ. Μακεδονίας». Στα πλαίσια του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί  εκπαιδευτική επίσκεψη  στη Δ. Μακεδονία  (19-22/4/2018), με έδρα την Καστοριά.Η τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη περιλαμβάνει επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος, συνοδευόμενες από  ξεναγήσεις και συμπλήρωση ερωτηματολογίου από τους μαθητές. Αναλυτικότερα: Την πρώτη μέρα οι μαθητές θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, τη Βέροια, τη Σιάτιστα όπου θα επισκεφτούν το ¨Αρχοντικό της Μπούλκως" και θα καταλήξουν στην Καστοριά όπου θα είναι ο τόπος διαμονής. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣΗ δεύτερη μέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στις Πρέσπες, Φλώρινα, όπου θα γίνει ξενάγηση και οι μαθητές θα συμπληρώσουν ερωτηματολόγια. Το βράδυ θα ψυχαγωγηθούν με το τοπικό μουσικό συγκρότημα "Χάλκινα Ηχοχρώματα". Την τρίτη μέρα θα γνωρίσουμε τη λίμνη της Καστοριάς (χλωρίδα-πανίδα), την παλιά και νέα πόλη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η επίσκεψή μας στο πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο, όπου θα ξεναγηθούμε από καθηγητή  των ΤΕΙ Καστοριάς. Την τέταρτη μέρα θα επισκεφτούμε το Νυμφαίο και το καταφύγιο του Λύκου και της Αρκούδας του  "Αρκτούρου" στην Αγραπιδιά. 

 

==========================================================

ΠΛΟΥΤΑΡΧΕΙΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                           

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ :2017-18

 

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 19

Θέμα: «Αξιολόγηση οικονομικών προσφορών σχετικών με τις εκπαιδευτικές επισκέψεις του σχολείου στη  Θεσσαλονίκη και τη Δ. Μακεδονία»

Στη Λιβαδειά σήμερα Τρίτη 30-1-2018, συνήλθε η  επιτροπή η οποία αναφέρεται στην Πράξη 18 του παρόντος Βιβλίου με σκοπό την εκτίμηση των κατατιθεμένων οικονομικών προσφορών σχετικών με τις εκπαιδευτικές επισκέψεις του σχολείου στη  Θεσσαλονίκη και τη Δ. Μακεδονία.

Για τη μεν εκπ. επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη κατατέθηκαν προσφορές από τα τουριστικά γραφεία: «AnotherTour» (125Ε κατ’ άτομο),  «OrionTravel»  (93Ε),   «Connection»  (99Ε ),    «Παπαχαραλάμπους Travel» (88Ε ).

Για τη δε την εκπ. επίσκεψη στη Δ. Μακεδονία με έδρα την Καστοριά, κατετέθησαν προσφορές από:  «Connection»  (149Ε ),   «Παπαχαραλάμπους Travel» (140Ε ), «OrionTravel»  (164Ε),   «LokrisTravel» (127Ε),   «HappyDays»  (165Ε).

επιτροπή αφού μελέτησε διεξοδικά τους φακέλους των τουριστικών  γραφείων που μας τίμησαν με τις προσφορές τους, αποφάσισε κατά ομόφωνο τρόπο να αναθέσει  τις δύο εκπαιδευτικές επισκέψεις στο γραφείο «Παπαχαραλάμπους Travel», επειδή για μεν τη Θεσσαλονίκη ήταν η συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για δε την Καστοριά (Δ. Μακεδονία) επίσης ήταν η συμφερότερη προσφορά, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα του καταλύματος, τη θέση  του ξενοδοχείου και τις προσφορές του πρακτορείου.

Γι αυτό συντάχθηκε η ανωτέρω πράξη και υπογράφεται

   

    Η πρόεδρος (διευθύντρια) 

                     T. Y.     

  Μπαλτσιώτου Γαρυφαλλιά

 

     Τα μέλη

Παπαγεωργίου Ι.   (υποδιευθυντής)     Τ.Υ.

Κατωπόδη Σ. (εκπαιδευτικός)  Τ.Υ.

Βαγενά-Πούλου Κ. (σύλλογος γονέων) Τ.Υ. 

Βαγιάκος Π.(εκπρόσωπος μαθητών)  Τ.Υ.

 

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

CONNECTION  HAPPY DAYS  LOKRIS 1  LOKRIS 2   ORION   ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ  ANOTHER TOUR  CONNECTION  ORION